Column - "Bij afwijzen ook goed doorverwijzen"

José Manshanden is directeur Publieke Gezondheid GGD Amsterdam en trajectregisseur van Samenwerking zorgverzekeraars, Rijk en gemeenten en Terugdringen gezondheidsverschillen. Zij vindt dat het Centrum Indicatiestelling Zorg (CIZ) mensen die aanvragen doen binnen de wet Langdurige zorg en de Jeugdwet, beter de weg moet wijzen. Waarom vindt zij dat? En tegen welke vraagstukken loopt zij binnen de trajecten nog meer aan? Dat lees je in haar column, die ook verscheen in het magazine van Programma Sociaal Domein.

Lees hier de column van José Manshanden "Bij afwijzen ook goed doorverwijzen"

> Lees ook het artikel over ons onderzoek naar langdurige zorg. Naar aanleiding van onder meer dit onderzoek voeren betrokken partijen verbeteringen door om deze knelpunten rond de Wlz op te lossen.

Foto José