03 december 3 december: online kennismaken voor gemeenten met het Programma Maatwerk Multiproblematiek

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

De komende periode gaan we met het programma actief nieuwe gemeenten betrekken. En die gemeentes informeren we over de bouwstenen en helpen we om deze te gaan gebruiken om vastgelopen multiprobleemsituaties vlot te trekken.

Om die reden organiseren we op donderdag 3 december van 15:00-16:30 een online kennismakingsbijeenkomst voor gemeenten die interesse hebben om zich aan te sluiten bij programma. Hoe kunnen die bouwstenen gemeenten helpen? Wat kan het programma daarin betekenen? Hoe zet je als gemeente de bouwstenen in? En hoe zorg je voor ruimte in de organisatie?

Ben jij er ook bij?

Meld je aan voor de online bijeenkomst op 3 december

Programma: aan de slag met maatwerk multiproblematiek

In de online sessie maak je kennis met het programma, andere deelnemende gemeenten en uitvoeringsorganisaties. We gaan in gesprek met programmaleider Marjan Jellema over het programma en het belang van de interventies. Daarna zijn er deelsessies waar in kleinere groepen dieper in gegaan wordt op het Maatwerkregister, het Landelijk Escalatie Team (LET) of de zogenaamde Overbruggingsprocedure. In deze deelsessies delen gemeenten die al langer betrokken zijn bij het programma ook hun ervaringen.

In het kort:

Wat: kennismakingsbijeenkomst Programma Maatwerk Multiprobleemhuishoudens

  • Wanneer: Donderdag 3 december 15:00-16:30 (inloop vanaf 14:45 uur)

  • Locatie: Zoom

  • Inschrijven: meld je aan via het inschrijfformulier