06 oktober Congres: Doen wat werkt in het sociaal domein - leren van praktijkvoorbeelden

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Locatie Igluu, Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook in het sociaal domein. Toch heeft preventie het imago tijdrovend, duur en bovenal niet meetbaar te zijn. Het congres ‘Doen wat werkt in het sociaal domein: leren van praktijkvoorbeelden’ laat zien dat het wél kan.

Organisaties uit het hele land delen in totaal bijna 50 aanpakken waaruit blijkt dat preventie loont. Wil je weten hoe andere gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties en professionals effectief aan maatschappelijke vraagstukken werken? En hoe uitvoering en sturing daarin samen optrekken? Meld je dan aan voor het congres. 

Het congres zou eigenlijk plaats vinden op 24 maart 2020, maar vanwege het coronavirus is het verzet naar 6 oktober 2020.

Meer informatie over het congres? Kijk dan even op de website van VNG!