24 maart IBP-Café met Lex Burdorf: 'Participatie als medicijn' (geannuleerd)

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Bleyenburg, Den Haag

Welke sociale factoren zijn van invloed op de volksgezondheid? Dat fascineert hoogleraar Lex Burdorf van het Erasmus MC. In zijn onderzoek ontdekte hij dat mensen die werken een betere gezondheid hebben, zowel mentaal als fysiek. En dat werk aantoonbaar bijdraagt aan geluk. Hiervoor is interdisciplinaire samenwerking nodig van professionals vanuit het domein Zorg & Gezondheid en Werk & Inkomen! Tijdens het IBP-Café vertelt Burdorf over zijn onderzoek en gaan we met elkaar in gesprek over wat dit wetenschappelijk onderzoek betekent voor beleid. En als je breed naar maatschappelijke opgaven kijkt, krijg je dan ook beter beleid?

Het IBP-Café

Het IBP-Café met Lex Burdorf is op dinsdagmiddag 24 maart. Het aantal beschikbare plaatsen is ruim, maar niet oneindig. Meld je daarom snel aan voor deze lezing. Om 15.00 uur staat er een gezond drankje klaar en om 15.30 uur start Lex Burdorf. Voor 17.00 uur ronden we af. Bij een borrel is er gelegenheid om nog even na te praten. De lezing is bij Bleyenberg in Den Haag. Lees onder het aanmeldformulier meer over Lex Burdorf.

Aanmelden kan via: https://www.overheidvannu.nl/actueel/artikelen/2020/02/20/ibp-cafe-lex-burdorf.