28 november Divosa Najaarscongres 2019

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
Amsterdam

Ik zie, ik zie … een samenleving die steeds meer eisen stelt, de lat steeds hoger legt en steeds meer mensen die dat niet meer bij kunnen benen.

Wij zien …

Ik zie, ik zie … veel goede bedoelingen en mooie initiatieven, die nóg beter zouden werken als we beter zouden samenwerken.

Ik zie, ik zie … hoe wij als gedreven professionals het sociaal domein kunnen blijven vernieuwen.

Wat jij, ik, partners en inwoners zien, staat centraal tijdens het Divosa Najaarscongres op 28 november. Tijdens het congres kijken we naar actuele ontwikkelingen en innovaties in het sociaal domein vanuit al die verschillende perspectieven.

Alleen zie je maar een deel, één leefgebied. Samen zien we niet alleen de som der delen, maar zien we meer. Samen kunnen we écht inclusief kijken en handelen.

Nieuwsgierig geworden hoe je dat aanpakt? Kom dan donderdag 28 november naar het Divosa Najaarscongres in Amsterdam. Je kunt je via deze link direct aanmelden. Meer informatie? Kijk op https://www.divosa.nl/agenda/divosa-najaarscongres-2019