25 september Slotbijeenkomst Leer- en ontwikkeltraject Sterke Sociale Basis

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata
-
Amersfoort

Buurthuis De Witte Vlinder in Amersfoort.

Op woensdag 25 september vindt de slotbijeenkomst plaats van het leertraject Versterken Sociale Basis. Het was een prachtig en bijzonder jaar om met deelnemers en alle betrokkenen te werken aan de sociale basis. Af en toe was het zoeken en ongemakkelijk, maar er waren (misschien wel daardoor) ook veel mooie en inspirerende momenten.

Op 25 september willen we graag alle inzichten, lessen en conclusies met jullie delen. En ook andere geïnteresseerden hier kennis van laten nemen. En dat doen we natuurlijk graag in de stijl van onze eerdere gesprekken en bijeenkomsten. Dus nodigen we jullie uit in buurthuis De Witte Vlinder in Amersfoort, waar we om 13:00 starten en om 17:00 afronden met een borreltje.
 

Tijdens de bijeenkomst hebben we de volgende ambities:
 

  • Inzichtelijk maken van de lessen, tips en valkuilen bij het werken aan een sterke sociale basis. Vooraf sturen we het concept leerverslag toe aan de aanwezigen.

  • Reflectie op het proces dat wij doorlopen hebben: hoe maak je een leertraject effectief, wat betekent dit voor de verschillende partners? Daarbij worden we ook geholpen door collega’s van het traject Volgen, spiegelen, leren.

  • Afspraken maken over een eventueel vervolg of nieuwe leertrajecten.
     

Wil je via deze link laten weten of je erbij bent en wie je eventueel mee neemt? Voel je ook vrij om andere organisaties of collega’s uit te nodigen voor wie dit interessant is.